Indian Wells in Gendt
Gendt – Zondag 9 maart was de eerste speeldag van de KNLTB World Tour in Gendt. Spelers in de categorie Oranje 2 van clubs uit de regio waren te gast in Gendt voor het spelen van de Indian Wells.
In deze leeftijdscategorie van 8 t/m 11 jaar wordt gespeeld met een oranje bal, deze is iets lichter en zachter dan een normale tennisbal. Zij spelen op driekwartveld. Alle kinderen speelden deze zonnige ochtend 3 à 4 partijtjes, zowel enkel- als dubbelspel.
Er werd gespeeld door kinderen van vier verenigingen uit de regio. Tenniss(ter)s uit Bemmel, Doornenburg en Lent waren te gast bij LTC Gendt. Er werden 32 partijen gespeeld door in totaal 22 kinderen.
Voor LTC Gendt kwamen Luuk de Beijer, Dewi Driessen, Jill Kregting, Loes Janssen, Janco Teunissen, Joann Verhoeven, Manon Schut, en Anna van Vorsselen in actie. Zij hebben in de wedstrijdjes laten zien dat zij deze winter in de trainingen heel veel hebben geleerd. De toeschouwers hebben kunnen genieten van een aantal heel spannende partijtjes.
De volgende speeldag in de World Tour in Gendt is op 4 mei en start om 9.00 uur. Dan wordt er in Gendt gespeeld in de categorie Rood. Dit zijn de allerjongste spelers: 5 t/m 8 jaar. Er is op die dag dus veel jonge jeugd aan het tennissen op de velden van LTC Gendt. Als het je leuk lijkt om te tennissen is dit een ideale gelegenheid om eens op het park te komen kijken hoe leuk en gezellig er door onze jeugd wordt gespeeld.