Archief
Jeugdactiviteiten

PostHeaderIcon LTC Gendt LTC Gendt Weekend Open Jeugd toernooi 2015

In het weekend van vrijdag 12 juni tot en met zondag 14 juni hebben op de tennisclub in Gendt weer 57 jongens en meisjes gestreden om de eerste prijs van het open jeugdtoernooi. Een goede bezetting met veel enthousiaste en sportieve kinderen.

Kinderen uit de directe omgeving en ook van elders in de provincie hebben zich ingeschreven en minimaal twee wedstrijden gespeeld. In het vooral zonnige weekend zijn in totaal 75 wedstrijden gespeeld, enorm veel waterijsjes uitgedeeld en zijn er 12 kinderen met een eerste prijs naar huis gegaan. Op de terrassen werd genoten van de zon, maar vooral van vele spannende en soms lange wedstrijden. Alle uitslagen en winnaars zijn te vinden op www.toernooi.nl en de foto’s in ons fotoboek.

De open toernooi commissie heeft genoten van alle wedstrijden en wil alle deelnemers bedanken voor een geslaagd weekend. Wij hopen alle deelnemers ook volgend jaar weer te mogen verwelkomen op het tennispark van LTC Gendt.

Reacties zijn gesloten.

Sponsors
Slideshow